KYLPYLÄMATKA PÄRNUUN 26.2. – 4.3.2023

kuva: Visit Estonia

Lähde mukaamme kylpylämatkalle Pärnuun.
Helsingin Katajanokalle ja takaisin Länsiterminaalista lähtöpaikkakunnalle pääsee mukavasti Salon Tilausmatkojen bussilla, joka on mukana matkalla.
Majoitus Pärnussa on Estonia Medical Spa -hotellissa tai Viiking Spa-hotellissa.
Kylpylämatkaamme kuuluvat täysihoitoruokailut sekä arkipäivinä 3 erilaista kylpylähoitoa / päivä.


Laiva-aikataulu:

Su 26.2. Helsinki – Tallinna klo 10.30 – 13.00 / Viking XPRS
La 4.3. Tallinna – Helsinki klo 12.00 – 14.15 / Finlandia


Hinta
(jaetussa 2-hengen huoneessa):
475€ / hlö Viiking Spa:ssa
495€ / hlö Estonia Spa:ssa


Hintaan sisältyy:

* Salon Tilausmatkojen bussi mukana matkalla
* laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna Viking Linella ja Tallinna-Helsinki Eckerö Linella
* menomatkalla laivalla Deli-kuponki (arvo 14€)
* 6 yön majoitus valitussa kylpylässä jaetussa 2-hengen huoneessa
* kylpytakki huoneessa
* täysihoitoruokailut kylpylässä (alkaen tuloillallisesta, päättyen lähtöpäivän aamiaiseen)
* lääkärin tulotarkastus ja 3 erilaista hoitoa / päivä (maanantai – perjantai)

Lisämaksusta:
* Buffet -päivällinen laivalla paluussa 32 € / hlö

Hotellitiedot:
Estonia Medical Spa & Hotel ***
Aiemmin Puistotalona tunnettu Estonia Medical Spa & Hotel tarjoaa perustasoista majoitusta, sekä perinteisiä kylpylä- ja kuntoutuspalveluita. Hotelli sijaitsee kauniilla ja vehreällä puistomaisella alueella, josta on kävelymatka niin keskustaan, kuin rannallekin.

Hotellin aulassa on kauppa, jossa on myynnissä elintarvikkeita, pientä purtavaa, makeisia, virvokkeita ym. Buffet-ravintola sijaitsee hotellin 5. kerroksessa ja näköalakahvila 8. kerroksessa.
Estonia Spa Termid uima- ja saunakeskus– keskuksesta löytyy altaita ja saunoja moneen makuun: suomalainen sauna, höyrysauna, poreallas, KNEIPP-rata, Vichy-suihku, japanilainen kylpy, suolasauna sekä altaita.

Hoitovalikoima:
osahieronta 20 min., maapihkahoito, rentoutushoito 15 min., lämmin persikkaparafiinihoito käsille, yrttiporekylpy, jalkakylpy, paikallinen kylmähoito, suolahuone, höyryhengitys, valohoito 2 Bioptron-lampulla, lääkintävoimistelu salissa, ohjattu vesivoimistelu altaassa, valohoito mielialalle, hoito väsyneille jaloille.
Vain lääkärin määräyksestä: vedenalainen suihkuhieronta, magneetti-, mikroaalto-, ultraäänihoito, diadynamiikka, amplipulssi

Hotellitiedot:
Viiking Spa Hotel ***
Sijaitsee rannan tuntumassa, historiallisen Vallikraavin vieressä, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta ja rannasta. Majoitus superior -luokan huoneissa, sijaitsevat CD -talossa sekä A -talon 4. kerroksessa. Huoneissa WC, suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakit, Wi-fi, puhelin, TV, viileä kaappi.
Vuonna 2015 avattu Viiking Saaga on omalaatuisin vesi- ja saunakeskus Virossa. Omalaatuisella sisustussuunnittelulla on luotu rentoutumista varten kunnon ”viikinkien keidas”. Toisessa kerroksessa kattopuutarha ja iglusauna. Lisäksi hotellilta löytyy kauneus– ja hammashoitolat, apteekki, kauppa sekä kampaamo.

Hoitovalikoima:
vesihieronta 15min., yrttikylpy 20min, osokeriitti-parafiinihoito 15min, paikallinen kylmähoito 10-15min, osahieronta 20min, hierontatuoli 15min, darsonvalisaatio 10-20min, ultraäänihoito, inhalaatiohoito 10min, sähköhieronta, magneettihoito, laskimohoito geelillä (jalat), rentoutushoito 30min, lääkintävoimistelu ryhmässä 30min, vesivoimistelu ryhmässä 30min, porekylpy merisuolalla 20min, jalkakylpy merisuolalla 15min.
1 lisähoito seuraavista hoidoista: hierontatuoli 15min, verensokerin tutkimus, kolesterolin tutkimus tai suolahoito 30min, virtsakoe tutkimus, hemoglobiinin tutkimus, PSA-testi.


Matkalla oltava mukana passi tai poliisiviranomaisen myöntämä kuvallinen henkilökortti.

Matka vaatii toteutuakseen minimimäärän matkustajia.


SALON MATKATOIMISTO

Turuntie 6 (käyntiosoite Asemakatu 8),
24100 Salo

puh.02-7 316 316
info@salonmatkatoimisto.fi

 

 

  Ilmoittautumislomake
  Syntymäaika on pakollinen ulkomaanmatkoissa


  Muut matkustajat, lisämaksulliset palvelut, lisätietoja, toiveita tai muita matkaa koskevia tarkennuksia.

  Henkilötietojen käsittely

  Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme.

  Annan luvan käyttää luovuttamiani tietoja asiakassuhteen hoitamiseen ja ylläpitoon.