KAIKILLE AVOIN Turkulainen lehden LUKIJAMATKA ITALIAAN 19.10-22.10.2018

       

 

 

Kaunis Maggiorejärvi Milanon pohjoispuolella ihastuttaa mitä kauneimmilla vuori- ja järvimaisemilla. Täällä luonto on jakanut tuhlaillen parastaan: rantojen vihreät nurmialueet ja puistot piirtyvät järven kristallinsiniseen veteen, taustalla siintävät lumipeitteiset Alpit. Ei ihme, että Euroopan aatelisto ja jet set on aina viihtynyt järven pikkukylissä.
Stresan pikkukaupunki Borromeo-lahden rannalla on mitä viehättävin lomapaikka; lahden kolme Borromeo-suvun saarta huviloineen ja puutarhoineen koskettavat ja ihastuttavat.
Matkamme aikana tutustumme Stresan pikkukaupunkiin, risteilemme yksityisveneellä lahdella ja nautimme mitä kauneimmista maisemista!

Pe 19.10.
Bussikuljetus Turusta/Salosta Helsinki-Vantaan lentokentälle.
Klo 8.00 Finnairin lento AY 1751 Milanoon lähtee
Klo 10.05 Lento saapuu Milanon Malpensan lentokentälle

Bussi ja suomalainen opas vastassa ryhmää.
Tutustuminen Ghemmen alueella sijaitsevaan Casa Francolin viinitilaan/grappatislaamoon. Nautimme maukkaan lounaan ja tutustumme tilan tuotantoon. Lounas sisältää mm. juustoja, leikkeleitä, vitello tonnatoa, viiniä ja grappaa. Casa Francolista matka jatkuu kohti Stresan kaupungia, jossa majoitumme neljän tähden Milan Speranza Au Lac -hotelliin. Majoittuminen noin klo 17.30 mennessä. Illallinen hotellin ravintolassa.

La 20.10.
Aamiainen hotellissa.

Aamiaisen jälkeen tapaamme suomalaisen oppaan hotellin vastaanotossa. Kävely Stresan laivalaiturille, josta nousemme yksityislaivaan ja lähdemme ihailemaan kauniita järvimaisemia. Pysähdymme Isola Bella -saarella, joka on nimensä mukaisesti varsinainen järven helmi. Bella -saaren palatsi on 1600 -luvulta ja sitä ympäröi mitä kaunein barokki -tyylinen puutarha riikinkukkoineen ja patsaineen. Opastettu kierros palatsissa, sen jälkeen aikaa nauttia puutarhan kauneudesta omin päin.
Isola Bellalta ajamme veneellä Isola Pescatorille eli kalastajasaarelle, missä nautimme lounaan. Lounaan jälkeen paluu veneellä Stresaan klo 15.30 mennessä. Illallinen hotellin ravintolassa.


Su 21.10.
Aamiainen hotellissa.

Aamiaisen jälkeen tapaamme jälleen suomalaisen oppaan ja kävelemme Stresan laivalaiturille. Kuljemme yksityislaivalla läheiseen Verbaniaan, jossa sijaitsee Villa Taranto. Villa Taranto on laaja kasvitieteellinen, englantilaistyylinen puutarha, joka on valittu jopa maailman kauneimmaksi puutarhaksi. Aikaa nauttia puutarhan kauneudesta ja sen lukemattomista kasveista ja kukista omaan tahtiin merkittyjä reittejä pitkin. Puutarhavierailun jälkeen paluu yksityisveneellä Stresaan.
Loppupäivä omaa aikaa. Illallinen hotellin ravintolassa.


Ma 22.10.
Aamiainen hotellissa.

Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla kohti Milanon keskustaa, jossa teemme aluksi noin tunnin kestävän kaupunkikierroksen bussilla.
Bussi jättää ryhmän keskustan alueelle, kävely Duomolle, jossa lounas omatoimisesti.

Bussikuljetus oppaan kanssa Malpensan lentokentälle.

Klo 19.00 Finnairin lento AY 1756 Helsinkiin lähtee.
Klo 22.55 saapuminen Helsinki-Vantaan lentokentälle.
Bussikuljetus Saloon/Turkuun.

 

Hinta:
995 € / henkilö
/ jaetussa 2-hengen huoneessa
H1-lisä 65 €

 

Hintaan sisältyy: 
* Finnairin reittilento Milanoon meno-paluu
* majoitus 4 tähden hotellissa Stresan rantakaupungissa
* matkaohjelman mukainen ohjelma (varataan oikeus muutoksiin)
* 3 x illallinen, 2 x lounas, 3 x aamiainen
* suomalainen opas joka päivä ryhmän kanssa
* bussikuljetus Turusta/Salosta/Somerolta/Lohjalta Helsinkiin meno-paluu

 

Maksuehdot:
Ennakkomaksu 200 € on maksettava viimeistään 16.7.
Loppumaksun eräpäivä on 19.9.

 

Hotellitiedot:

MILAN SPERANZA AU LAC****
Piazza Marconi 9 – 28838 STRESA, tel.  (+39) 032 331190
Stresan keskustassa rantakadulla, lähellä venelaitureita sijaitseva hotelli, joka koostuu kahdesta vierekkäin olevasta rakennuksesta. Ravintola, jossa 2 salia ja suuri ulkoterassi, oleskelutilat ja kokoussaleja, kaksi hissiä. N. 100 m päässä oma uima-allas, tenniskenttä ja autotalli. 165 mukavuuksin varustettua, ilmastoitua huonetta – useimmissa parveke. Lähes kaikissa kokolattiamatot.  www.milansperanza.it

 

Salon Matkatoimisto
Hämeentie 37, 24100 Salo
Puh. 02- 7 316 316
info@salonmatkatoimisto.fi

 

Ilmoittautumislomake
Syntymäaika on pakollinen ulkomaanmatkoissa

Muut matkustajat, lisämaksulliset palvelut, lisätietoja, toiveita tai muita matkaa koskevia tarkennuksia.

Henkilötietojen käsittely

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme.

Annan luvan käyttää luovuttamiani tietoja asiakassuhteen hoitamiseen ja ylläpitoon.