LÄHIMATKAILUKOHTEET SALOSSA RYHMILLE, ESIM. YHDISTYKSET, YRITYKSET JA KAVERIPORUKAT HUOMIO!

ESIM. PAKETTI, TEIJOLTA MATILDAAN, TEIJON KIRKKO, TEIJON KARTANO YM.

– tutustumisretki Teijon ja Mathildedalin ruukkikyliin

Saapuminen omalla kuljetuksella vuonna 1686 toimintansa aloittaneeseen Teijon ruukkiin. Aamukahvit nautitaan suolaisen tai makean leivonnaisen kera JazzkahvilaMazzuunissa. Tutustutte omatoimisesti Masuunin gallerian näyttelyyn sekä taide- ja käsityöputiikkeihin.

* Kävelette viereiseen Teijon kartanoon ja tutustutte sen mielenkiintoiseen ja elävään historiaan opastetulla esittelykierroksella.

* Tutustutte opastetusti Suomen pienimpään kivikirkkoon, Teijon kyläkirkkoon, joka sijaitsee aivan kartanon vieressä.

* Siirrytään bussilla kuuden kilometrin päässä sijaitsevaan Mathildedalinruukkikylään. Nautitte buffetlounaan meren äärellä Mathildan Marinassa. Lounaaseen kuuluu runsas salaattipöytä, keitto ja lämmin ruoka. Viikonloppuisin tarjolla on saaristolaisbrunssi.

* Lounaan jälkeen voitte kiertää omatoimisesti Mathildedalin kylässä ja käydä ostoksilla tai tutustua kylän elämään.

Kesto: noin 5 h

Sijainti: Teijon ja Mathildedalin ruukkikylät, Salo

Ryhmän koko: vähintään 20 henkeä
Saatavuus: ympäri vuoden

Hinta: 59 euroa/hlö, viikonloppuisin 69 euroa/hlö

Hintaan sisältyy: kahvit + leivonnainen, sisäänpääsy ja oppaan palvelut Teijon kartanossa ja kirkossa, lounas noutopöydästä (la-su saaristolaisbrunssi), bussimatkat Turusta ja takaisin Turkuun.

Lisämaksusta: opastettu kyläkierros Mathildedalissa, viini&suklaa-tasting PetrisChocolatessa

PAKETTI 2

SAARISTON KUTSU

– melontaseikkailu ruukkikylän maisemissa

Salon saariston helmi, historiallinen, eläväinen ja monipuolinen Mathildedalin ruukkikylä kutsuu vapaa-ajan viettoon.

Melontaretki Isoholman luonnontilaiselle saarelle, yön maagiset, uneen tuudittavat äänet, auringonnousu ja rentouttava ilta minikylpylässä – saariston lempeä kuiskaus rentouttaa ja virkistää. Tervetuloa löytämään itsesi uudelleen!

Päivä 1 – melontamatkan pituus noin 5 km

Saapuminen Mathildedalin satamaan klo 16 ja tervetulokahvit Mathildan Marinassa. Melonta- ja elämysohjelmapalvelu Extreme Funin melontaoppaan ohjauksessa tutustutaan kajakkeihin ja nautiskellaan säästä merellä. Luonto ja meri näyttäytyvät uudella tavalla kajakista katsottuna. Melontaretki etenee Teijon sataman kauttaIsoholman saarelle, jossa valmistetaan ja nautitaan yhdessä eräillallista. Pulahdetaan mereen uimaan ja kuunnellaan yön ääniä. Osallistujat voivat nukkua joko laavulla tai teltassa.

Päivä 2 – melontamatkan pituus noin 13 km

Aamiainen nuotiolla herättelee uuteen päivään. Leirin purkamisen jälkeen kajakit suunnataan kohti Strömman kanavaa ja sen ainutlaatuista vuorovesi-ilmiötä. Melojat tuntevat kehossaan kanavan leppoisan vuoroveden voiman. Melontaretki päättyyMathildedalin satamaan. Herkullisen Mathildan Marinan buffetlounaan jälkeen voi kävellä Suomen pisintä tammikujaa pitkin kohti Teijon kansallispuistoa tai tutustua historiallisen ruukkikylän nykyaikaiseen palvelutarjontaan. Illalla Marinan saunassahuuhdotaan matkan rasitukset ja ulkoporealtaassa nautiskellaan kiireettömyydestä.Yhteinen illallinen ja majoittuminen Marinassa kruunaa matkan.

Päivä 3 – ruukkikylän historia ja nykypäivä

Virkistävä aamiainen nautitaan Mathildan Marinassa. Omatoimista tutustumistaruukkikylän historiaan ja nykyisyyteen aamupäivän rauhassa. Uintiretki merelle,aamusauna tai laituripilkki antaa ikimuistoisen elämyksen lähtöpäivänä.

Kesto: 3 päivää, 2 yötä

Sijainti: Mathildedalin ruukkikylä ja lähellä olevat merialueet

Ryhmän koko: 8-12 henkeä, kysy erikseen tarjous suuremmille ryhmille

Saatavuus: touko-syyskuussa

Hinta: alkaen 380 euroa/henkilö

Hinta sisältää: melontaoppaan palvelut ja vastuuvakuutus, kajakin vuokra, ruokailu nuotiolla, majoittuminen saarella teltassa tai laavussa, lisäksi Mathildan Marinassa tervetulokahvit, ruokailut (illallinen, aamiainen, buffetlounas tai brunssi), majoittuminen kahden hengen huoneessa, sauna ja poreallas (2 tuntia), bussimatkat Turusta ja takaisin Turkuun.

Vaativuus: helppo

Varusteet: retkeilyvarustus sään mukaan, reppu, oma makuupussi ja -alusta

Lisämaksusta: yhden hengen huone, ylimääräinen yö, ruokajuomat, opastettu ruukkikierros

LISÄÄ KOHTEITA JA TIETOJA LÖYTYY MYÖS WWW.VISITSALO.FI JA SALOON.FI.

PAKETTIEN VARAUKSET:

Salon Matkatoimisto
Hämeentie 37, 24100 Salo
Puh. 02- 7 316316
info@salonmatkatoimisto.fi

 

  Ilmoittautumislomake
  Syntymäaika on pakollinen ulkomaanmatkoissa


  Muut matkustajat, lisämaksulliset palvelut, lisätietoja, toiveita tai muita matkaa koskevia tarkennuksia.

  Henkilötietojen käsittely

  Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme.

  Annan luvan käyttää luovuttamiani tietoja asiakassuhteen hoitamiseen ja ylläpitoon.